Na recordbrekende PC-lancering in 2017 ontvangt PC Community Destiny 2 gratis

Business Wire

SANTA MONICA, Californië–()–Destiny 2 heeft legioenen toegewijde fans en miljoenen spelers overal ter wereld sinds de lancering in 2017. Nu zal die fanbase groeien terwijl nieuwe Guardians de wereld van Destiny 2 gratis kunnen ontdekken in november. Om een heel jaar op PC, Bungie en Activision te vieren, in samenwerking met Blizzard Entertainment, maken we bekend dat van 2 to 18 november iedereen op Blizzard’s Battle.net gamingplatform die Destiny 2— nog niet heeft gekocht of nieuwe leden van Battle.netde gelegenheid hebben om de game als een gratis geschenk te claimen.

Destiny 2 zal beschikbaar zijn op de Battle.net app om gratis te claimen gedurende iets meer dan twee weken in november, en spelers hebben dan de gelegenheid om de game te downloaden nadat ze het hebben geclaimd*. Nieuwe Battle.net accounts gemaakt na 11.00 uur PDT op 2 november 2018, moeten Blizzard SMS Protect inschakelen voordat ze hun gamelicentie claimen. Destiny 2 kan worden ingelost op https://account.blizzard.com/gifts/.

Bestaande spelers van Destiny 2 PC ontvangen een exclusief embleem nu overal beschikbaar, dat beschikbaar wordt in december, om het eerste jaar op Battle.net te vieren. Bovendien hebben nieuwe Guardians de mogelijkheid om Destiny 2 uit te proberen: Forsaken’s nieuwe mode “Gambit”, vanaf 9 november tot 11 november2018, tijdens het Gambit Free Weekend. Gambit is een 4v4 hybrid activiteit inbegrepen bij Destiny 2: Forsaken. Meer details beschikbaar op http://www.DestinyTheGame.com/Battlenet/.

“We weten dat Destiny spelers die op de PC willen spelen een geweldige ervaring verwachten, of dat nu alleen is of met vrienden — dus onze belangrijkste zorg was om rekening te houden met de vereisten van de PC community, en de Battle.net en Bungie PC communities samen te verwelkomen”, zei Steve Cotton, gamedirector voor Destiny 2: Forsaken bij Bungie. Hij voegde eraan toe, “Met dit geschenk kijken we uit naar nieuwe Guardians in ons universum.”

De genre-definiërende Destiny franchise heeft wereldwijd lof ontvangen sinds de release in 2014, gevolgd door een record-breaking Destiny 2’s PC lancering in 2017, de grootste PC lancering in de geschiedenis van Activision Publishing op basis van units. Ontwikkeld door Bungie, en uitgebracht voor de PC in samenwerking met Vicarious Visions, Destiny 2 geeft een echte PC-ervaring met PC-specifieke features zoals: ondersteuning van 4K resolutie, volledige muis- en toetsenbordondersteuning met aangepaste toetsenmapping, textchat, aanpasbaar field of view, een gedetailleerd PC settings scherm, 21:9 en ondersteuning voor drie monitors, en HDR. In het verhaal van Destiny 2, de laatste stad op aarde is gevallen en ligt in puin. Spelers moeten nieuwe capaciteiten en wapens beheersen om de krachten van de stad te verenigen, samen te werken en terug te vechten voor hun stad.

Destiny 2 PC kan worden gespeeld op Windows 7, Windows 8, en Windows 10. Minimale systeemvereisten voor de PC game zijn een Intel Core i3-3250, Intel Pentium G4560, of een AMD FX-4350, in combinatie met een GeForce GTX 660 2GB, GTX 1050 2GB, or Radeon HD 7850. Bovendien worden 6GB RAM, en 104GB HDD schijfruimte en een internetverbinding vereist.

Bezoek voor meer informatie www.DestinyTheGame.com en volg de officiële Destiny sociale kanalen op Facebook en @DestinyTheGame op Instagram en Twitter. De community kan direct met de ontwikkelaars spreken op www.Bungie.net, Facebook, @Bungie op Twitter, Instagram en www.Twitch.tv/Bungie op Twitch.

Over Bungie

Bungie is een onafhankelijke game-ontwikkelingsstudio in het bezit van medewerkers toegewijd aan het creëren van hoopvolle werelden die enthousiaste spelercommunities en levenslange vriendschappen inspireren. Meer dan 25 jaar lang heeft dit doel geleid tot de creatie van een aantal van de meest gevierde gaming franchises, waaronder Marathon, Myth, Halo, en Destiny. Bungie richt zich vandaag op het ontwikkelen van de volgende release in het Destiny-universum en nieuwe werelden, waar reikhalzend naar wordt uitgekeken.

Over Blizzard Entertainment, Inc.

Het meest bekend om blockbuster hits waaronder World of Warcraft®Hearthstone®Overwatch®, the Warcraft®, StarCraft®, en Diablo® franchises, en de multi-franchise Heroes of the Storm®, Blizzard Entertainment, Inc. (www.blizzard.com), een divisie van Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), is een premier ontwikkelaar en uitgever van entertainmentsoftware bekend voor het creëren van de best gewaardeerde games in de branche. Blizzard Entertainment’s mijlpalen omvatten tweeëntwintig #1 games en meerdere Game of the Year awards. De online gaming service van het bedrijf, Blizzard Battle.net®, is een van de grootste ter wereld, met miljoenen actieve spelers.

Over Activision

Activision is gevestigd in Santa Monica, Californië   en een leidende globale producent en uitgever van interactief entertainment. Activision onderhoudt operaties over de hele wereld en is een onderdeel van  Activision Blizzard (NASDAQ: ATVI), een S&P 500 bedrijf. Meer informatie over Activision en zijn producten vindt u op de website van het bedrijf, www.activision.com of door  @Activision te volgen.

Waarschuwingsbericht inzake toekomstgerichte verklaringen: Informatie in dit persbericht dat de verwachtinge, plannen, intenties of strategieën met betrekking tot de toekomst, waaronder uitspraken over de beschikbaarhied, datums en features van de Destiny 2 gratis geschenk, exclusieve embleem en Gambit Free Weekend, zijn toekomstgerichte verklaringen die geen feiten zijn en behept zijn met een aantal risico’s en onzekerheden. Factoren die kunnen leiden tot materieel verschil tussen de toekomstgerichte verklaringen in dit bericht en de daadwerkelijke toekomstige resultaten van Activision Blizzard zijn onder meer onverwachte productvertragingen en andere factoren die in de paragrafen over risicofactoren in Activision Blizzards meest recente jaarrapport op Form 10-K en enige daaropvolgende kwartaalrapporten op Form 10-Q worden aangegeven. De toekomstgerichte verklaringen in dit bericht zijn gebaseerd op de informatie die op de datum van dit bericht voor Activision Blizzard beschikbaar is en het bedrijf neemt geen verplichtingen op zich voor het bijwerken van dergelijke toekomstgerichte verklaringen. Toekomstgerichte verklaringen die op het moment van openbaring op waarheid berust leken, kunnen uiteindelijk onjuist zijn. Deze verklaringen zijn geen garanties voor de toekomstige prestaties van Activision Blizzard en zijn onderhevig aan risico’s, onzekerheden en andere factoren, waarvan enkele buiten diens controle zijn en tot materiële verschillen tussen huidige verwachtingen en uiteindelijke resultaten kunnen leiden.

*aanbied mogelijk niet beschikbaar in iedere regio

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

http://www.businesswire.com/news/home/20181104005029/nl/?feedref=JjAwJuNHiystnCoBq_hl-bV7DTIYheT0D-1vT4_bKFzt_EW40VMdK6eG-WLfRGUE1fJraLPL1g6AeUGJlCTYs7Oafol48Kkc8KJgZoTHgMu0w8LYSbRdYOj2VdwnuKwa

Leave a Reply