Samenvatting: B.Yond benoemt Global Industry Executive Rui Frazao tot EVP European Operations

Business Wire

CUPERTINO, Californië–()–B.Yond kondigde vandaag de benoeming van Rui Frazao aan als de Executive Vice President European Operations van het bedrijf, met onmiddellijke ingang. Frazao zal zich op bedrijfsontwikkeling, klantbetrokkenheid en uitbreiding van de aanwezigheid van het bedrijf in Europa concentreren.

Frazao heeft een staat van dienst op het gebied van technologische transformatie in strategische leiderschapsfuncties. Hij treedt toe tot B.Yond van Vasona Networks, een leider in netwerkprestaties en edge computing software voor mobiele operators (onlangs overgenomen door ZephyrTel). Recentelijk was hij werkzaam als CTO, leider in de technische innovatie van het bedrijf op het gebied van mobiele breedbandoptimalisatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

http://www.businesswire.com/news/home/20181011005698/nl/?feedref=JjAwJuNHiystnCoBq_hl-bV7DTIYheT0D-1vT4_bKFzt_EW40VMdK6eG-WLfRGUE1fJraLPL1g6AeUGJlCTYs7Oafol48Kkc8KJgZoTHgMu0w8LYSbRdYOj2VdwnuKwa

Leave a Reply