Samenvatting: comforte huurt Glenn Kusik, expert op het gebied van betalingen en gegevensbeveiliging, in als hoofdarchitect voor de bescherming van bedrijfsgegevens

Business Wire

WIESBADEN, Duitsland–()–comforte heeft Glenn Kusik verwelkomd bij het bedrijf als hoofdarchitect voor Enterprise Data Protection in een periode van snelle groei in de markt voor gegevensbescherming.

Kusik is verantwoordelijk voor de ononderbroken innovatie en de optimalisering van de beschermingssuite van de ondernemersgegevens van comforte, SecurDPS, die organisaties van uitvoerige gegevenscentrische veiligheid voorziet die gemakkelijk met kernbedrijfstoepassingen en complexe infrastructuren van IT integreert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

http://www.businesswire.com/news/home/20181012005111/nl/?feedref=JjAwJuNHiystnCoBq_hl-bV7DTIYheT0D-1vT4_bKFzt_EW40VMdK6eG-WLfRGUE1fJraLPL1g6AeUGJlCTYs7Oafol48Kkc8KJgZoTHgMu0w8LYSbRdYOj2VdwnuKwa

Leave a Reply